Tillbaka

Assistenttandläkare käkkirurgi, 2 tjänster

Referensnummer AS540/2020
Sista ansökan 2020-08-09
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde plastik- och käkkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Inom verksamhetsområdet Plastik- och käkkirurgi bedrivs en stor del av sjukhusets högspecialiserade riks- och regionvård i nära samarbete mellan olika specialiteter. Hela verksamhetsområdet har knappt 200 medarbetare. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015 och SS-EN 15224:2012.

Den käkkirurgiska sektionen är en multidisciplinär arbetsplats med drygt 45 medarbetare med specialistverksamhet inom käkkirurgi, orofacial medicin, käk- och ansiktsröntgen och käkortopedi.

Hos oss finns hela det käkkirurgiska behandlingspanoramat med bland annat ansiktstrauma, käkleds-, anomali- och rekonstruktionskirurgi samt dentoalveolär kirurgi inklusive dentala implantat. Våra patienter vårdas på Plastik- och käkkirurgisk vårdavdelning där käkkirurgen har eget medicinskt ansvar för de egna patienterna.

Sektionen bedriver forskning i aktivt samarbete med Uppsala universitet och flera internationella samarbetspartners inom akademi och industri.

Ditt uppdrag


Hos oss kommer du som assistenttandläkare att få arbeta på toppen av din kompetens. Du förväntas ta ett stort eget ansvar såväl dagtid som under jourtid, alltid med stöd av erfarna specialister. Du kommer primärt att arbeta med dentoalveolär kirurgi och dagjour men du ingår i teamet och kommer, om så bedöms lämpligt, även att få möjlighet att delta i vården av mer högspecialiserad karaktär. Beredskapstjänstgöring under obekväm arbetstid (kvällar, nätter och helger) ingår i tjänsten.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som vill ta nästa steg i din utveckling inför en kommande käkkirurgisk karriär. Du är legitimerad tandläkare med minst två års allmäntjänstgöring motsvarande heltid. Du ska ha ett dokumenterat intresse för käkkirurgi. Tidigare arbete som assistenttandläkare är meriterande.

Din kompetens


Stor vikt läggs vid personliga egenskaper där vi vill att du är självgående, strukturerad och har god samarbetsförmåga eftersom teamarbete, även tillsammans med andra medicinska specialiteter, förekommer dagligen. Vi vill att du är mogen, medveten om dina egna begränsningar och samtidigt har ett stort intresse för att ständigt utvecklas. Goda kunskaper i svenska är en absolut förutsättning.

Vi erbjuder


Vi erbjuder 2 tidsbegränsade anställningar på heltid under 6 månader. För rätt individ finns det därefter möjlighet till förlängning, dock till maximalt 2 år. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Turid Tidblom, sektionschef, 018 - 617 21 41
Facklig företrädare för TT; Isabel Brundin, 070- 508 13 10

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.