Tillbaka

Vårdutvecklare

Referensnummer AS536/2020
Sista ansökan 2020-08-14
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Vårdkvalitetsenheten

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Med engagemang och kunskap strävar vi efter att bli det ledande universitetssjukhuset i Sverige. Tillsammans arbetar vi varje dag för att skapa det största värdet för våra patienter. Vill du vara med? Vill du bli en i vårt team och vara med och vidareutveckla kvalitets- och patientsäkerhetsarbetet inom Akademiska Sjukhuset?

Arbetsuppgifter


Som vårdutvecklare på Vårdkvalitetsenheten arbetar du sjukhusövergripande med insatser som ska stödja verksamheternas utvecklings- och förbättringsarbete inom kvalitet- och patientsäkerhet. Vi arbetar för en trygg och säker vård och att förebygga vårdskador. Vi har ett nära samarbete med Hälsofrämjande Sjukhus, chefläkarna och övriga enheter inom Sjukhusadministration samt LE och regionkontoret

Arbetet innebär att du självständigt och tillsammans med vårt team och med verksamheternas chefer och medarbetare på olika sätt initierar, kartlägger, analyserar, följer upp och utvecklar sjukhusets och verksamheternas kvalitets- och förbättringsarbete samt håller i utbildningar. I denna tjänst ingår arbete med flera kvalitetsområden, avvikelsearbete samt projekt.

Arbetsuppgifterna utgår från beslutade målsättningarna för patientsäkerhetsarbetet inom Akademiska sjukhuset och Region Uppsala och nationella uppdrag för förbättrad kvalitet och patientsäkerhet. I tjänsten ingår även omvärldsbevakning inom patientsäkerhetsområdet.

Dina kvalifikationer


Du har idéer och tankar om hur man kan förbättra och utveckla vården på Akademiska. Du tycker om omväxlande dagar där du har möjlighet att växa och utvecklas. Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning kopplat till vård med lägst magisternivå. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med förbättringsarbete inom kvalitets- och patientsäkerhetsområdet och process- och projektledning, chef- och ledarskap, samt att du har god datorvana.

Du har en god förmåga att lyssna, kommunicera, uttrycka dig i tal och skrift och samarbeta med andra människor. Vidare har du lätt att ta till dig ny kunskap, är strukturerad, flexibel, samarbetsvillig och kan arbeta självständigt. Du är drivande och redo att samarbeta med andra för att utveckla vården för patienternas bästa.

Villkor


Tjänsten är en tillsvidare anställning, 100% 

För mer information


Marie Sjödin chefsjuksköterska, Vårdkvalitetsenheten: 018-6111830
Annilla Edeholm bitr. chefsjuksköterska, Vårdkvalitetsenheten: 018-6111788
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln: 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan, dock senast 14/8.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.