Tillbaka

Systemutvecklare SAS

Referensnummer AS530/2020
Sista ansökan 2020-08-11
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats UCR

Arbetsplatsbeskrivning

Gör skillnad för människors hälsa, jobba med kvalitetsregister!Kvalitetsregister används för att löpande utvärdera och förbättra kvaliteten i vården och ger en unik möjlighet att följa resultat och kvalitet. De bidrar till att rädda liv, uppnå jämlik hälsa och används aktivt för uppföljning, lärande, förbättring, forskning samt ledning inom offentlig och privat vård. Kvalitetsregister är tillsammans med hälsodataregister, andra befolkningsregister och biobanker några av de mest kraftfulla forskningsunderlagen i världen.

Kvalitetsregistersektionen utvecklar och förvaltar dessa register som tillgängliggörs via rapporter och moderna webbgränssnitt. Rollerna inom kvalitetsregistersektionen hos UCR består bland annat av projektledare, systemarkitekter, systemutvecklare, användbarhetsexperter, samt kvalitetsansvarig.

Ditt uppdrag


Du har kontakt med beställare och arbetar tillsammans med användbarhetsexperter, projektledare och övriga systemutvecklare för att möta kundernas behov av användbara, innovativa, flexibla och långsiktigt förvaltningsbara kvalitetsregister. Du arbetar med utveckling av rapporter samt förvaltning och analys av data från våra kvalitetsregister. Du förstärker ett av våra utvecklarteam och arbetar enligt agila principer.

Vi erbjuder en teambaserad, agil arbetsmiljö där du är delaktig i utvecklingen av våra processer såväl som verktyg och tekniker. Din anställning är hos Region Uppsala och omfattas av de anställningsförmåner som finns med bland annat friskvårdsbidrag, extra semesterdagar och löneväxling till pensionssparande. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vi söker en kollega som vill dela vår mission, att förbättra hälsan för människor i Sverige och hela världen, som är öppen för nya idéer, trivs med utveckling och förbättring, och har en professionell och ödmjuk inställning till utmaningar, medarbetare och kunder. Du är en äkta lagspelare med god kommunikationsförmåga och hög integritet. Du delar med dig av dina kunskaper och är alltid öppen för att lyssna på dina kollegors och kunders förslag och synpunkter.

Din kompetens


Du har en universitetsutbildning inom IT alternativt likvärdig utbildning och/eller erfarenhet. Du har minst några års arbetslivserfarenhet och erfarenhet av SAS-programmering i SAS Base eller Enterprise Guide. Har du dessutom utbildning och/eller erfarenhet inom något eller flera av nedanstående områden är det meriterande:
  • Data Management
  • SAS VA
  • SAS DI Studio
  • Datamodellering
  • Statistik
  • Agil arbetsmetodik (t.ex Scrum)
  • Atlassians utvecklingsverktyg, såsom till exempel JIRA och Bitbucket

Personliga egenskaper
Vi tror att både erfarenheter och personligheter är viktiga i ett välfungerande team. Vi kommer således att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varaktighet/Arbetstid


Heltid, tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas
Sista ansökningsdag är den 11 augusti 2020.

Vill du veta mer?


Sektionschef: sara.hansson@ucr.uu.se tel. +46 (0)18 617 13 15
HR: katarina.boustedt@ucr.uu.se tel. +46 (0)18 611 11 98
Facklig representant nås via växeln tel.+46 (0)18 611 0000

Uppsala Clinical Research Center (UCR) är ett akademiskt kliniskt forskningscentrum med missionen att förbättra hälsan hos människor i Sverige och hela världen. UCR är en huvudsakligen intäktsfinansierad centrumbildning inom Uppsala Universitet och Region Uppsala/Akademiska sjukhuset. Vi förbättrar och underlättar klinisk forskning och kvalitetsuppföljning genom att förena akademisk, klinisk och teknisk expertis i en komplett forskningsinfrastruktur. Inom UCR finns idag drygt 145 medarbetare.

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.