Tillbaka

Undersköterska till barnintensiven

Referensnummer AS495/2020
Sista ansökan 2020-07-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi-, operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Barnintensivvårdsavdelningen, BIVA, bedriver högspecialiserad intensivvård för barn inom kirurgi, medicin, neurologi, trauma och infektioner. Vi vårdar även barn i behov av intermediärvård. Arbetssättet är teambaserat och stor vikt läggs på att arbeta familjecentrerat. BIVA kommer inom en snar framtid att flytta till nya lokaler med fler vårdplatser. Inom personalgruppen finns ett stort engagemang och mycket kunskap. Du kommer att ha en viktig roll i samarbetet där olika professioner arbetar tillsammans för barnets bästa.

Ditt uppdrag


Nu söker vi nya kollegor till Barnintensiven. Du är välkommen att hospitera på BIVA för att träffa oss och få en inblick i vården av sjuka barn.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad undersköterska med minst ett års erfarenhet från akutsjukvård. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet från barnsjukvård. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. På BIVA är arbetsmiljön viktig och vi söker dig som vill bli en del av vår arbetsgrupp. Stämmer detta in på dig kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse. Du får en anpassad inskolning utifrån din kompetens och erfarenhet. Hos oss får du också kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling för att stärka dig i ditt arbete som undersköterska inom barnintensivvård. Vi tar tillvara på personalens engagemang och kunskap i vårt kontinuerliga kvalitetsarbete.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Ulrika Persson 018-6114854
Biträdande avdelningschef Annika Almerud 018-6172263
Biträdande avdelningschef Carola Norén 018-6172264
Fackliga representanter nås via växeln 018 611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.