Tillbaka

Timanställda skötare och biträden till psykiatrin - intresseanmälan

Referensnummer AS488/2020
Sista ansökan 2020-09-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Verksamhetsområde Psykiatri vid Akademiska sjukhuset bedriver högspecialiserad vård för personer med svåra psykiska tillstånd och sjukdomar. Verksamhetsområdet är indelat i fem sektioner:

• Akut- och konsultpsykiatri
• Affektiva sjukdomar
• Beroende- och neuropsykiatri
• Barn- och ungdomspsykiatri
• Psykosvård och rättspsykiatri

Du kan läsa mer om våra avdelningar här. Vi har i perioder mer eller mindre behov av pålitliga, flexibla och kompetenta timanställda vikarier till vårt verksamhetsområde.

Ditt uppdrag


Att arbeta inom den psykiatriska heldygnsvården är ett spännande och lärorikt arbete där du möter många människor i olika situationer och arbetstempot kan periodvis vara högt. Dina arbetsuppgifter är avdelnings- och omvårdnadsarbete på basal och specialiserad nivå samt olika former av samordning.

Dina kvalifikationer


För att anställas som timanställd, behöver du ha undersköterskeutbildning/skötarutbildning eller en likvärdig utbildning/erfarenhet. Även läkare, sjuksköterskor, socionomer och psykologer under pågående utbildning, är välkomna med en ansökan.

Din kompetens


Du som söker har ett genuint intresse för psykiatriskt vårdarbete och sätter alltid patienten i fokus. Du bemöter patienter, anhöriga och kollegor respektfullt. Som person är du positiv, engagerad och noggrann. Du är flexibel, ställer frågor om du är osäker, van att ta ansvar och trivs med att arbeta i ett ibland varierande tempo. Du har god prioriteringsförmåga och du bidrar förstås till en bra arbetsmiljö. Vid tillsättningen tar vi stor hänsyn till din personliga lämplighet. Har du relevant bakgrund kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss.

Vi erbjuder


Heldygnsvården inom psykiatrin är ett lärorikt område där du ges möjlighet till att fördjupa dina kunskaper i psykisk ohälsa, psykiatriska diagnoser och behandlingar. Eftersom vi bedriver verksamhet dygnet runt är arbetstiden förlagd till dag/kväll/natt samt helger. Inför anställning tas utdrag från misstanke- och belastningsregistren.

Intresseanmälan


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Kom ihåg att bifoga handlingar och betyg som styrker din kompetens. Urval och intervjuer sker löpande utifrån verksamhetens behov. Vi kontaktar dig om du är rätt person för oss.

Information
Bemanningsassistent Lovisa Berg lovisa.berg@akademiska.se
Bemanningsassistent Elisabeth Cygnel elisabeth.cygnel@akademiska.se
Bemanningsassistent Hans Lautakoski hans.lautakoski@akademiska.se

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.