Tillbaka

Undersköterska centralintensiven (CIVA)

Referensnummer AS473/2020
Sista ansökan 2020-08-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vi söker nu dig som vill jobba som undersköterska hos oss på centralintensiven! Centralintensivvårdsavdelningen (CIVA) är en multidisciplinär intensivvårdsavdelning med nio platser. Här vårdas patienter från alla specialiteter och i alla åldrar. Som undersköterska hos oss behöver du vara intresserad av intensivvårdens kärnområden, exempelvis teknisk utrustning, avancerad omvårdnad med behov av snabba beslut etc. Du behöver också ha ett intresse för och gärna grundkunskaper i sårvård, smärta och nutrition. Tillsammans med en sjuksköterska kommer du arbeta nära våra patienter och ni ansvarar oftast för en till två patienter. Du kommer genomgå ett välutvecklat introduktionsprogram och vi har även schemalagda utbildningsdagar.

Dina kvalifikationer


Du är utbildad undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård. Du har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt med god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder ett vikariat på heltid. Provanställning om högst 6 månader kan komma att tillämpas. Tillträde och lön enligt överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Erika Marjamaa Nilsson, tel 018-611 48 39
Facklig kontaktperson kommunal når du via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.