Tillbaka

Sjuksköterska till onkologmottagningen

Referensnummer AS432/2020
Sista ansökan 2020-07-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Den högspecialiserade cancervården på Akademiska sjukhuset är en av landets främsta.
Här är tempot högt, vården komplex och involverar en mängd specialistkompetenser. Vårt mål är att vara nationellt och internationellt ledande när det gäller vård, forskning och undervisning inom cancerområdet. Vårt arbete präglas av omtanke om såväl patienten som varandra och vi jobbar långsiktigt och strategiskt med olika former av kompetensutveckling. Vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet bestående av bland annat onkologisk dagvårdsavdelning, onkologmottagning och onkologisk endokrinologi-mottagning.

Vi söker nu två sjuksköterskor som kan förstärka vårt team till onkologmottagningen.

Ditt uppdrag


I din roll som sjuksköterska på onkologmottagningen ingår förutom sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska, även att ge stöd åt våra patienter och anhöriga genom att förbättra informationen och kommunikationen mellan vården, patienten och närstående. Detta sker bl.a. genom att informera om kommande steg i vårdkedjan och förmedla kontakt med andra yrkesgrupper/vårdgivare utifrån patientens behov.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av onkologi.
Specialistutbildning inom onkologi eller utbildning som kontaktsjuksköterska är meriterande.

Din kompetens


Som person ser vi att du är: 
- självständig 
- initiativtagande
- flexibel
- kvalitetsmedveten
- samarbetsförmåga
- relationsskapande
- har en helhetssyn

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda en tillsvidareanställning samt ett graviditetsvikariat med eventuell möjlighet till förlängning.Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd dagtid, mån - fre. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Maria Andersson, Tf Avdelningschef, 018-611 5518
Jenny Furubrand, Sektionsledare, 018-617 16 21
Facklig kontakt nås via växel 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.