Tillbaka

Sjuksköterskor AIMA 35C

Referensnummer AS388/2020
Sista ansökan 2020-06-10
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


På Akutsjukvårdens intermediärvårdsavdelning 35C (AIMA) bedrivs klinikneutral intermediärvård. Vi tar hand om patienter från samtliga kliniker utom barn, som har behov av intensiv behandling och/eller en grad av övervakning som inte kan tillgodoses på annan vårdavdelning. Sedan hösten 2018 ingår även sjuksköterskor från vår avdelning i det som kallas mobil intensivvårdsgrupp (MIG) tillsammans med en intensivvårdsläkare. MIG arbetar med bedömningar och uppföljningar över hela sjukhuset.

Är vi rätt för dig?


Att vara sjuksköterska på AIMA är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer och sjukdomsbilder. På AIMA kan du arbeta med avancerad sjukvård som grundutbildad sjuksköterska, vårdnivån är mer avancerad än en ordinär avdelning både sett till patienternas sjukdomsgrad och den tekniska utrustningen. Du blir en del av en skicklig grupp som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt.

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska på AIMA kommer du att arbeta med övervakning och behandling av organsvikt hos patienter där övervakningsbehovet inte kan tillgodoses på vårdavdelning. Du jobbar i par tillsammans med en undersköterska med ansvar för 2-3 patienter tillsammans med läkare från intensivvården och internmedicin. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter, där du får goda möjligheter att med ett helhetsperspektiv sätta dig in i dina patienters sjukdomsbild.

Din kompetens


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet. Det är viktigt för oss att du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet kan du vara rätt för oss. Du får inskolning utifrån din tidigare erfarenhet.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning eller vikariat, på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi har rotationstjänstgöring.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Jennie Bondegård 018-611 36 93
Gruppchef Gustav Larsson 018-611 93 07
Facklig kontaktperson Vårdförbundet vxl 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.  Vänta inte med att skicka in din ansökan då urval och tillsättning sker löpande. Kom ihåg att bifoga bilagor som styrker din åberopade kompetens.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.