Tillbaka

Anestesisjuksköterska thoraxoperation

Referensnummer AS387/2020
Sista ansökan 2020-06-03
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde thoraxkirurgi- och anestesi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Thoraxoperation ingår i verksamhetsområde thoraxkirurgi- och anestesi. Här bedrivs all typ av konventionell hjärt- och thoraxkirurgi, mekaniska understöd för hjärt-lungsviktspatienter samt en framskjuten högteknologisk verksamhet inom arytmikirurgi. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö och lägger stor vikt vid kvalitets- och kompetensutveckling för både verksamhet och individ. Du erbjuds en individuellt anpassad introduktion, möjlighet att utvecklas professionellt och uppmuntras till delaktighet. Flexibilitet är ett ledord för oss!

Dina kvalifikationer


Du skall ha vidareutbildning inom anestesisjukvård. Teamarbete är ett ledord för oss på thoraxoperation vilket innebär kollegialitet och flexibilitet och vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.  Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning eller vikariat på heltid eller deltid. Lön och tillträdesdag efter överenskommelse. Vi lägger önskeschema i 10 veckors perioder där jour och beredskap ingår efter inskolningen som varierar mellan 3-6 månader beroende på tidigare erfarenhet. Vi har en veckoarbetstid på 36,33 timmar när du börjat tjänstgöra i jour och beredskapsarbetet.

Vi arbetar med mentorbaserad utbildning, vilket innebär att du som nyanställd får 1-2 mentorer under inskolningsperioden. Vi har ett introduktionsmaterial som är utformat som en checklista som du stegvis arbetar med tillsammans med mentorerna.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Anna-Karin Hammarlund, avdelningschef 018- 611 16 85
Göran Fräki, gruppchef 018-611 29 04
Facklig kontaktperson Vårdförbundet, 018-611 00 00 (vxl) 

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Observera att urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.