Tillbaka

Sjuksköterska Palliativt Centrum med placering Hospice

Referensnummer AS382/2020
Sista ansökan 2020-06-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Den specialiserade palliativa vården på Akademiska sjukhuset bedrivs på Palliativt centrum som består av Hospice, Avdelningen för specialiserad hemsjukvård och Palliativa konsultteamet. Vi behöver nu flera sjuksköterskor till Palliativt centrum med placering på Hospice då vi till hösten kommer att göra en nystart efter att ha varit stängt under våren/sommaren. Vi planerar att v. 34 öppna upp 9 vårdplatser för patienter med specialiserade palliativa vårdbehov i livets slut. Vi vårdar patienter med olika diagnoser och i olika åldrar.

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska på Hospice arbetar du i ett multidisciplinärt team där du ansvarar för och leder omvårdnadsarbetet samt tillsammans med teamet ge stöd till närstående. Tjänsten innefattar varierade arbetsuppgifter så som avancerad symtomlindring med t.ex. läkemedelspumpar, spinal smärtlindring och trakeostomi.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom palliativ vård eller erfarenhet av palliativ vård, men inget krav.  Du är strukturerad och kommunikativ, är stresstålig och tycker om att arbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Din kompetens


Som sjuksköterska ser vi att du har god samarbetsförmåga och trivs att arbeta tillsammans med andra i team. Vidare är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och är lösningsfokuserad. Vi ser även att du är kvalitetsmedveten och är noggrann i ditt arbete.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning på mellan 75-100%. Dag eller natt, möjlighet till rotation finns.
Individuell inskolning och mentorskap. Grupphandledning varje månad.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Lisa Sörell, Tf. Avdelningschef 018-6171666
Mia Grillfors Mård, Sektionsledare 018-6173249

facklig kontakt nås via växel 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.