Tillbaka

Undersköterska till Hospice

Referensnummer AS381/2020
Sista ansökan 2020-06-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde blod och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Hospice på Palliativt Centrum kommer till hösten att göra en nystart efter att ha varit stängt under våren/sommaren. Vi planerar att v. 34 öppna upp 9 vårdplatser för patienter med specialiserade palliativa vårdbehov. Vi vårdar patienter med olika diagnoser och i alla olika åldrar med det gemensamma målet, bästa möjliga livskvalitet och symtomlindring i livets slut

Ditt uppdrag


Som undersköterska på Hospice arbetar du i ett team och du ansvarar för den basala omvårdnaden för patienterna tillsammans med dina undersköterskekollegor. Du har ett nära samarbete med sjuksköterska som är ytterst ansvarig för omvårdnaden och är arbetsledare. I uppdraget ingår också att tillsammans med teamet ge stöd åt närstående. Tjänsten innefattar utöver basal omvårdnad även arbetsuppgifter som t.ex. KAD, sondmat och trakeostomi efter delegering.

Dina kvalifikationer


Du är undersköterska med några års erfarenhet, gärna ifrån sjukhusvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av palliativ vård, men inget krav utan personlig lämplighet är viktigast. Du är strukturerad och kommunikativ, är stresstålig och tycker om att arbeta i team.

Din kompetens


Som undersköterska ser vi att du har god samarbetsförmåga och trivs att arbeta tillsammans med andra i team. Vidare är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och är lösningsfokuserad. Vi ser även att du är kvalitetsmedveten och är noggrann i ditt arbete.

Vi erbjuder


Tillsvidare anställning på mellan 75–100%. Dag eller natt, möjlighet till rotation finns. Individuell inskolning och grupphandledning varje månad.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Lisa Sörell, Tf. Avdelningschef 018–6171666
Mia Grillfors Mård, Sektionsledare 018–6173249
Linda Frode, Sektionsledare 018–6117221

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.