Tillbaka

CIVA söker intensivvårdssjuksköterska som vill vara där det händer!

Referensnummer AS380/2020
Sista ansökan 2020-09-13
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi-, operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vid Akademiska sjukhuset bedrivs högspecialiserad intensivvård. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, oavsett om du är nybliven intensivvårdssjuksköterska eller om du har lång erfarenhet. Vi erbjuder schemalagd studietid samt möjlighet till att delta vårdutvecklingsarbeten. 

Centralintensiven, CIVA är en multidisciplinär intensivvårdsavdelning med 8 vårdplatser. Här vårdas patienter från alla specialiteter och i alla åldrar. 

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Du har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder tillsvidareanställning med rotation dag/natt i schemamodell. Tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Erika Marjamaa Nilsson, 018-611 48 39
Facklig kontaktperson Vårdförbundet, nås via växeln 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.