Tillbaka

Vikarierande tandsköterska till receptionen på Käkkirurgen

Referensnummer AS379/2020
Sista ansökan 2020-06-08
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde plastik- och käkkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Inom verksamhetsområdet plastikkirurgi och käkkirurgi bedrivs en stor del av sjukhusets högspecialiserade riks- och regionvård i nära samarbete mellan olika specialiteter. Verksamheten är organiserad i en matris med fem ämnesområden där Käkkirurgi utgör ett.

Den käkkirurgiska sektionen med 46 medarbetare omfattar förutom käkkirurgi, käk- och ansiktsröntgen, käkortopedi, tandteknikerlab och orofacial medicin en egen steril- och operationsavdelning. Forskning och utvecklingsarbete är en viktig del av verksamheten och all personal är delaktig i detta arbete. Vår verksamhet är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2008 och SS-EN 15224:2012.

Ditt uppdrag


Som tandsköterska kommer du arbeta i receptionen med patientanmälan samt ta inkommande telefonsamtal både från patienter och personal på sjukhuset. Mottagningen använder telefonsystemet Callguide. Arbetet omfattar även administration av mina vårdkontakter och förmedling av interna meddelanden inom enheten. Du ser även till att bevaka och boka in patienter från klinikens väntelistor

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är tandsköterska med intresse och erfarenhet av receptionsarbete och patientkontakt. Du är noggrann och effektiv och gillar att ta eget ansvar. Erfarenhet av patientadministrativt arbete inom tandvård och sjukvård är meriterande. Datorvana och kunskap om sjukvårds- och tandvårdssystem är meriterande. Det är en fördel om du gillar att ha många bollar i luften. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som initiativförmåga, flexibilitet och samarbetsförmåga. Du använder svenska i tal och skrift. 

Vi erbjuder


Föräldravikariat på 1 år, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Gruppchef Gabriella Lindblad tel. 018-617 27 47,  mail: gabriella.lindblad@akademiska.se
Gruppchef Lisa Jansson tel. 018-611 64 63, mail: elisabeth.v.jansson@akademiska.se

Facklig kontakt Vision nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.