Tillbaka

Underläkare plastikkirurgi

Referensnummer AS365/2020
Sista ansökan 2020-06-02
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde plastik- och käkkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Inom verksamhetsområdet plastikkirurgi och käkkirurgi bedrivs en stor del av sjukhusets högspecialiserade riks- och regionvård samt landstingets två rikssjukvårdsuppdrag, allt i nära samarbete mellan olika specialiteter. Vi är ca 200 medarbetare, varav 10 plastikkirurger som arbetar med en bred rekonstruktiv, plastikkirurgisk verksamhet. Våra profilområden är brännskadevård, läpp-käk-gomspaltskirurgi, kraniofacial kirurgi och mikrokirurgisk rekonstruktion. Vården av våra patienter sker i multidisciplinära team med representanter inom och utanför verksamhetsområdet.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som har läkarlegitimation och vill jobba som underläkare i vårt team av plastikkirurger. Du har ett brett intresse inom vårt område. Du sätter alltid patienten i fokus och har förmågan att kommunicera dina kliniska bedömningar och beslut. Är du även ödmjuk och ansvarstagande kan vår verksamhet på Akademiska sjukhuset vara rätt utmaning för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som initiativförmåga, flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har minst 3 månader kirurgisk erfarenhet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tidsbegränsad anställning om 3 månader på heltid med möjlighet till förlängning upp till 12 månader. Tillträde önskvärt 1 oktober eller enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Andrés Rodriguez Läkarchef: 72-732 65 33
Facklig kontaktperson UAL nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.