Tillbaka

Sjuksköterska till utvecklingsavdelningen

Referensnummer AS356/2020
Sista ansökan 2020-06-07
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt. Utvecklingsavdelningen har öppnat och nu är vi redo att ta emot några till. Är du nyfiken på varför? Hör av dig!

Vi är här för att utveckla vården tillsammans med våra patienter


Vi kan inte lova guld och gröna skogar. Vi kan lova att det i perioder kommer att vara utmanande. Vi kan också lova att det kommer att vara meningsfullt, spännande och utvecklande. Avdelningen är nyöppnad och vi behöver nu rekrytera ytterligare sjuksköterskor. Vi söker både dig som är erfaren men även dig som är ny. Avdelningen arbetar bland annat med rollen senior sjuksköterska som är till extra stöd den som är patientansvarig sjuksköterska. Något som ger trygghet för den som är ny, nyligen har bytt avdelning eller som kommer tillbaka till vårdyrket efter ett längre uppehåll. Vill du veta mer? Hör av dig!

Vår verksamhet


Nu har vi startat utvecklingsavdelningen, en avdelning med fokus på att finna nya arbetssätt för framtiden genom att skapa delaktighet och arbeta teambaserat. Vi kommer att fokusera på hälsosamma arbetstider samt skapa tid och förutsättningar för att bedriva utveckling i tvärprofessionella team. Avdelningen kommer av naturliga skäl fungera som testbädd för ny teknik. Våra verktyg är vetenskap och beprövad erfarenhet och till vår hjälp har vi Akademiska sjukhusets samlade resurser. Vi har också i uppgift att sprida våra erfarenheter vidare till andra enheter och på så vis bidra till hela sjukhusets strävan efter utveckling.

Skillnad, utveckling och mening


Vi vill göra en positiv skillnad i människors liv och tillsammans kan vi göra större skillnad än var för sig. Vi strävar ständigt efter att utveckla oss själva, varandra och den vård vi ger. Alla våra medarbetare ska känna, oavsett roll, att de är viktiga delar för framgång i teamet. Våra metoder är innovativa, vi vågar prova nya vägar och vår drivkraft är viljan att göra skillnad varje dag. Vi vill med detta skapa en hållbar arbetsplats som ger förutsättningar till personlig utveckling och som med rätt förutsättningar bidrar till att utveckla framtidens vård.

Våra mål


Teambaserad vård Hos oss ansvarar rätt kompetens för rätt arbetsuppgift och vi har tydliga arbetsområden. Varje medarbetare har någonting att bidra med och alla idéer är värdefulla. När vi jobbar tillsammans uppnår vi bättre resultat.

Involverad Patient Patienten är en självklar del av vårdteamet. Våra patienter är välinformerade och deltar aktivt i sin egen vård. 

Förändrade arbetssätt Vi vågar prova och vi vågar misslyckas. När vi misslyckas drar vi lärdomar av det. När vi lyckas delar vi med oss av resultaten till övriga sjukhuset. På så vis utvecklar vi vården och bidrar till en förbättrad arbetsmiljö.   

Är du rätt för oss?


För att trivas i rollen som sjuksköterska på vår avdelning bör du vara engagerad och motiveras av att arbeta i en ständigt föränderlig verksamhet med patientens bästa i fokus. På din arbetsplats kommer du få vara delaktig i att utveckla, utvärdera och implementera nya arbetssätt samt sprida goda exempel inom sjukhuset. Det viktigaste är att du har ett öppet sinne för förändring och en god förmåga till både samarbete och kommunikation. Vi är övertygade om att både du som ny eller erfaren sjuksköterska har en viktig roll att fylla! I denna tillsättning kommer stor vikt att läggas på personlig lämplighet.              

Vi erbjuder


Projektet beräknas pågå i tre år med möjlighet till förlängning. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 100% i din grundprofession som sjuksköterska. Du som söker kan arbeta treskift alternativt periodvis enbart natt.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Patrik Bodeby 018-611 28 64
Facklig kontaktperson, Vårdförbundet, nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedanVälkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.