Tillbaka

Barnmorska till amningsmottagning och BB vård i hemmet

Referensnummer AS350/2020
Sista ansökan 2020-06-07
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde kvinnosjukvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Amningsrådgivning och BB-vård i hemmet
Låter det spännande? Kanske är det här jobbet för dig? Vi behöver stärka upp vårt team med en barnmorska till BB på väg och amningsmottagningen  

Vår verksamhet


Vill du arbeta med BB vård och den första tiden med mor och barn? Då har vi ett unikt koncept att erbjuda, BB-vård i hemmet. Du blir del i en liten trivsam arbetsgrupp. Vi arbetar i team med barnmorskor, barnläkare, obstetriker och undersköterskor, alltid med kvinnan och barnet i fokus.

Ditt uppdrag


Hos oss får du möjlighet till ett omväxlande och flexibelt arbete med kvinnan och det nyfödda barnet i fokus. Du får arbeta med den nyförlösta kvinnan och det nyfödda barnet både på vår mottagning och i familjens hem. Vår unika verksamhet ger kvinnorna/familjerna en möjlighet att få BB-vård i hemmet. För dig innebär det ett viktigt uppdrag och möjlighet att verka inom olika delar av kvinnans vård efter att hon fött. Alla våra barnmorskor ges möjlighet att bygga upp en hög kompetens inom sitt område.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad barnmorska med några års erfarenhet. B-körkort är ett krav samt kunskaper i engelska.

Din kompetens


Du är nyfiken på och har ett stort intresse av möten med både föräldrar, barn och kollegor. Du har amningskompetens samt erfarenhet av kvinnor som nyss fött barn och det nyfödda barnet. Du är ansvarstagande gällande både ditt arbete, familjerna och verksamheten. Som person är du är engagerad, empatisk, strukturerad och flexibel samt trygg och stabil som person och i din yrkesroll. Du vill dessutom gärna vara en del av utvecklingen av vår verksamhet.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning på 80-100% eller enligt överenskommelse. Tjänstgöring på ca 20% på annan enhet kan erbjudas efter överenskommelse..

Akademiska Sjukhuset erbjuder flyttbidrag eller hjälp med bostad för dig som har din nuvarande bostadsort utanför Uppsala län och har för avsikt att flytta till Uppsala och påbörja en anställning som varar minst ett år. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Katarina Volgsten 018- 611 70245  katarina.volgsten@akademiska.se
Fackligt ombud nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Provtjänstgöring kan komma att tillämpas.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.