Tillbaka

Sjuksköterska uppvakningsavdelning 79G

Referensnummer AS68/2020
Sista ansökan 2020-06-12
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Anestesisektionen tillhör verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård (AnOpIva) och består av alla anestesiavdelningar på sjukhuset förutom thorax, som är ett eget verksamhetsområde. Mångfalden gör vårt arbete mycket varierande och stimulerande. Vi erbjuder individuellt anpassad introduktion och ett stimulerande arbete med stora möjligheter till kvalitets- och kompetensutveckling.

Gillar du varierande kirurgi och akut verksamhet samtidigt som du värderar en trevlig arbetsplats med möjlighet att arbeta bekväm arbetstid?? Då kan vi vara arbetsplatsen för dig!  

Ditt uppdrag


Hos oss kommer du bedriva postoperativ omvårdnad av patienter som genomgått operationer inom oral, plastik och öron. Hos oss opereras både barn och vuxna med varierande diagnoser och vårdbehov. Det är allt ifrån kortare ingrepp där patienterna inte kräver så mycket postoperativt omhändertagande, till stor avancerad kirurgi med avancerat postoperativ omhändertagande. Vi bedriver inte bara en planerad verksamhet utan hanterar även akuta ärenden. Vi har öppet måndag-fredag, stängt helger och röda dagar. 

Dina kvalifikationer


Du som söker är legitimerad sjuksköterska, tidigare erfarenhet av intermediärvård och arbete på uppvakningsavdelning ses som meriterande, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du är initiativrik, flexibel och har god samarbetsförmåga. 

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning på heltid, med en provanställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Maria Westerberg, avdelningschef 018- 611 96 58.
Helena Spinord, biträdande avdelningschef 018- 617 16 97
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kommer ske fortlöpande under ansökningsperioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.