Tillbaka

Sjuksköterska till psykiatrisk mottagning i Enköping

Referensnummer AS183/2020
Sista ansökan 2020-04-16
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Psykiatrin i Uppsala har under våren 2018 startat upp en samlad psykiatrisk mottagning i Enköping där alla specialiteter finns samlade under ett tak! Ett BUP- team har etablerats som en del av den redan befintliga mottagningen.

Den vuxenpsykiatriska verksamheten inkluderar idag allmänpsykiatri, psykos- och beroendevård. Vi arbetar bl. a med neuropsykiatriska utredningar, psykologiska behandlingar, rådgivning, anhörigstöd. Verksamheten präglas av hög kompetens, god tillgänglighet, flexibilitet, samarbetsvilja och arbetsglädje. Enköping har bra kommunikationsmöjligheter med både Stockholm och Västerås, mottagningen är belägen i ljusa lokaler på gångavstånd från resecentrum.

Ditt uppdrag


Till den vuxenpsykiatriska delen av samlad psykiatrisk mottagning söker vi nu en sjuksköterska som gillar att samarbeta men också arbeta självständigt. Vi uppskattar att du utöver nedanstående kvalifikationer är glad, har mycket skinn på näsan och en stor portion humor. Som sjuksköterska genomför du behandlingar i samarbete med ansvarig läkare, deltar vid diagnostisering, samordnar vårdinsatser för patienter med vårdgrannar, arbetar med telefonrådgivning, läkemedelsadministrering och uppföljning, utför provtagningar och bedömningar. Du kommer att arbeta i tvärprofessionella team, men en stor del av ditt arbete kommer att vara självständigt. I teamarbetet finns möjlighet till fördjupning och specialisering. Du medverkar i kvalitetsarbete inom ditt kompetensområde och deltar i övrigt forsknings- och utvecklingsarbete.

Dina kvalifikationer


Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från både öppen- och slutenvårdspsykiatri. Specialistutbildning i psykiatri är meriterande, likaså steg 1 utbildning i KBT.

Din kompetens


Som person är du driven, ansvarstagande, pålitlig och har god samarbetsförmåga. Du har god vana av att arbeta självständigt. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidaretjänst 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Inför tillsättning kommer utdrag från Misstanke- och belastningsregister att tas ut.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Kontakta tf. Avdelningschef Kristiina Lundgren tel. 018-617 22 84, kristiina.lundgren@akademiska.se
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.