Tillbaka

Sjuksköterska onkologavdelning 101B (Nattjänst)

Referensnummer AS139/2020
Sista ansökan 2020-04-26
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde blod och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Den högspecialiserade cancervården på Akademiska sjukhuset är en av landets främsta. Här är tempot högt, vården komplex och involverar en mängd specialistkompetenser. Vårt mål är att vara nationellt och internationellt ledande när det gäller vård, forskning och undervisning inom cancerområdet. Vårt arbete präglas av omtanke om såväl patienten som varandra och vi jobbar långsiktigt och strategiskt med olika former av kompetensutveckling. Inom Blod- och tumörsjukdomar finns sex sektioner och vi är totalt ca 500 medarbetare.

Vår verksamhet


Onkologen har flyttat till nya fina lokaler. Vi har 24 vårdplatser varav alla är enkelsalar.  Patienter som vårdas är inneliggande för att få behandling. Vi är nära kopplade till flera forskningsstudier och flera studiepatienter vårdas på vår avdelning.

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska på onkologen är du en viktig del i den högspecialiserade vården kring onkologpatienterna. Tillsammans med en undersköterska ansvarar du för ett vårdlag där du får fokusera på sjuksköterskeuppgifterna. Du har ett nära samarbete med läkargruppen och övriga professioner som ingår i teamet kring patienten.

Vi erbjuder mentorskap, patientfria dagar för att arbeta med ansvarsområden och möjlighet att få betald specialistutbildning. 

Dina kvalifikationer


Du är utbildad sjuksköterska.

Din kompetens


Du är självgående och tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vidare arbetar du serviceinriktat, har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. 

Vi erbjuder


Tillsvidaretjänst på heltid. Arbetstiderna är förlagda till natt.
 
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Therése Magnusson Carlsson, gruppchef 018-611 54 93
Facklig representant nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.