Tillbaka

Specialistläkare AnOp-sektionen, AnOpIVA

Referensnummer AS231/2020
Sista ansökan 2020-04-12
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi-, operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Anestesi, Operation och Intensivvård (AnOpIVA) är ett stort verksamhetsområde med en välfungerande och mycket varierad verksamhet. Anestesi- och operationsverksamhet med postoperativ vård finns över hela sjukhusområdet. Här bedrivs också intensivvård för barn och vuxna samt luftburen intensivvård. Inom verksamhetsområdet arbetar ca 900 medarbetare fördelade på fem sektioner.

Ditt uppdrag


Sektionen för anestesi och operation består av operations- och postoperativa avdelningar för kirurgi, ortopedi, urologi, transplantation, gynekologi, obstetrik, neurokirurgi, öron, ögon, OTO och plastik. Utöver detta drivs inom sektionen sjukhusets accessenhet och kortvårdskirurgi.
Vi har i år öppnat upp en ny operationsavdelning med 8 operationssalar samt 2 angiohybrid salar och 1 MR hybrid sal. Din huvudplacering kommer att vara vid en av våra anestesi- och operationsavdelningar, med möjlighet till rotation mot de andra AnOp avdelningarna samt intensivvården och barnsektionen. Tjänsten kan eventuellt kombineras med deltidstjänst inom luftburen intensivvård. Möjlighet till forskning finns.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom anestesi och intensivvård. Du förväntas ha stort intresse för att driva den medicinska utvecklingen framåt inom verksamhetsområdet. Vi lägger stor vikt vid att du har en god kommunikationsförmåga och att du har lätt för att samarbeta.

Villkor


Tillsvidare, heltid, jour och beredskapstjänstgöring ingår. tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Sektionschef ANOP Birgitta Birgisdottir tel: 018-6114802

Fackliga kontaktpersoner:
Behdad Bazargani, Thomas Renlund nås via sjukhusväxeln 018 6110000

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.
OBS! Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven. De handlingar vi behöver förutom CV och personligt brev är läkarlegitimation och specialistbevis. Även om du har sökt tjänster hos oss på Akademiska Sjukhuset tidigare, behöver du skicka in dessa dokument för att det ska vara en komplett ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.