Tillbaka

Läkare till E/V sektionen inom verksamhetsområde kirurgi

Referensnummer AS225/2020
Sista ansökan 2020-04-05
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Esofagus/ventrikelsektionen är en komplett enhet och bedriver all typ av kirurgisk behandling inom vårt område. Vi fokuserar på avancerad laparoskopi, både inom överviktskirurgi och vid kirurgisk handläggning av esofagus/ventrikelcancer.

Vi behöver utöka vår läkarbemanning from hösten 2020, då två av våra specialister kommer att vara på post-doc.

Du kommer att ha goda förutsättningar att utvecklas som operatör. Vår ambition är att du kommer att känna ett handfast stöd men även frihet under ansvar. Klinisk forskning är viktigt för att utveckla verksamheten och vi erbjuder dig gärna att delta i något projekt. Vi hoppas att detta är nästa steg i din utveckling!

Dina kvalifikationer


Legitimerad läkare. Vi tror att denna möjlighet lämpar sig allra bäst för relativt nyblivna specialister eller äldre ST-läkare som vill profilera sig inom avancerad laparoskopi eller fördjupa sina kunskaper kring multimodal behandling av esofagus/ventrikelcancer.

Vi erbjuder


Vi erbjuder ett vikariat på sex månader med start enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Magnus Sundbom, sektionschef, esofagus/ventrikel 018-611 46 16

Facklig kontaktperson nås via Upplands Allmänna Läkarförening, kansli 018-611 34 95

Vill du jobba med oss?


OBS! Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven. De handlingar vi behöver förutom CV och personligt brev är läkarlegitimation och specialistbevis. Även om du har sökt tjänster hos oss på Akademiska Sjukhuset tidigare, behöver du skicka in dessa dokument för att det ska vara en komplett ansökan. 

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.