Tillbaka

Sjuksköterskor till ögonavdelningen 85G

Referensnummer AS1180/2019
Sista ansökan 2020-04-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde ögonsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Avdelningen är till största delen en kirurgisk pre- och postop-avdelning. På avdelningen vårdas även ett mindre antal patienter med medicinska ögonsjukdomar. Inom verksamhetsområdet finns även egen operationsverksamhet. Avdelningen har en hög produktion och ett högt flöde av patienter med en kort medelvårdtid på våra 8 slutenvårdsplatser. Dagtid består även verksamheten på avdelningen av en stor del dagkirurgisk vård. Vi vårdar patienter över ett år. På avdelningen har vi ett bra arbetsklimat, trevliga kollegor som hjälper varandra och våra patientundersökningar visar att vi har mycket nöjda patienter.

Ditt uppdrag


Du kommer att jobba på vårdavdelningen med pre- och postoperativa ögonpatienter. Här får du en bred erfarenhet och möjlighet att utöva dina kunskaper och lära dig djupare om olika ögonsjukdomar och behandlingar.

Dina kvalifikationer


Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av ögonsjukvård dock inget krav. Vi söker dig som är noggrann och lägger extra fokus på att skapa trygghet för patienterna under vårdtiden och vid utskrivning. 

Din kompetens


Du trivs med att arbeta både med och för människor, du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har en positiv inställning.

Vi erbjuder


Två tillsvidareanställningar på deltid. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Tjänstgöring kväll och natt. På avdelningen arbetar vi måndag till fredag, inga helger eller röda dagar på ordinarie schema. Beredskap på helger och röda dagar ingår, vilket innebär beredskap ett dygn under helg med 3–4 veckors intervall. Ring oss så berättar vi med om vad detta innebär. Vid tillträdet erbjuds du inskolning på ca 4 veckor. Du kommer även fortlöpande ha intern kompetensutveckling. Viktigt för oss är att du känner dig välkommen och som en i teamet.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


TF Avdelningschef Soudabeh Noroozi, 018-611 51 07
Vårdförbundets representant nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker fortlöpande, tillsättning kan ske innan ansökningstiden gått ut, vänta därav inte med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.