Tillbaka

Undersköterskor i sommar till mag-tarm och njuravdelning 100B2

Referensnummer AS146/2020
Sista ansökan 2020-05-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde specialmedicin, hud och reumatologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Mag- tarm och njuravdelning 100B2 bedriver en verksamhet som är specialinriktad på utredningar och behandlingar av patienter med mag-tarm, - lever, - och njursjukdomar.  Avdelningen har
17 vårdplatser vardagar och 12 vårdplatser på helger, som undersköterska jobbar du tillsammans med en sjuksköterska i vårdlag om 5-7 patienter.

Avdelningen har precis flyttat till nya 100-huset, här har vi fått stora, fina lokaler och enkelrum till alla patienter!

Är vi rätt för dig?


Vill du ha ett spännande och utvecklande arbete? Om du värderar god sammanhållning, högt i tak viktigt för dig och ha roligt på jobbet är vi rätt för dig. 

Är du rätt för oss?


Våra patienter kommer både akut och planerat, vår arbetsbelastning kan variera snabbt och det är därför viktigt att du har en god prioriteringsförmåga, är flexibel och kan variera arbetstempo.
Du är utbildad undersköterska alternativt sjuksköterske- el läkarstuderande med behörighet att arbeta som undersköterska. Du sätter patienten i fokus, är en positiv kollega och bidrar till en bra arbetsmiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder semestervikariat juni-aug på 75 % -100 %. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg, även natt kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Lena Blom 018-611 27 05
Biträdande avdelningschef Åsa Lidman 018-611 39 07

Facklig representant, kommunal
Peters Olanders 018-611 27 01

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökan 30 maj 2020

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.