Tillbaka

Operationssjuksköterskor

Referensnummer AS87/2020
Sista ansökan 2020-03-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Neurokirurgens operationsavdelning

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Verksamhetsbeskrivning: neurokirurgens operationsavdelning bedriver neurokirurgisk operationssjukvård regionalt och nationellt. Verksamheten utökar sin verksamhet med en högspecialiserad MR intraoperativ sal. Det innebär att verksamheten med en 6:e operationssal. Avdelningen befinner sig i en generationsväxling varvid ett antal trotjänare går i pension och avdelning behöver en föryngring. Hos oss arbetar du obekväma arbetstider. 

Befattningshavarens mål och ansvar: Det huvudsakliga arbetet består i ren operationssjukvård den första tiden. Därefter delta och utveckla avdelning med bl.a. den högteknologiska operationssalen.

Huvudarbetsuppgifter: Initialt att instrumentera på neurokirurgiska operationer. Senare ansvara för i något eller några av avdelnings ansvarsområden såsom medicinsk teknik, implantat, arbetsmiljö och den intraoperativa MR salen

Dina kvalifikationer


- Legitimerad operationssjuksköterska. Gärna några år som operationssjuksköterska. Neurokirugi är meriterande.

- Datakunskaper i sjukhuset dataprogram är meriterande såsom Cosmic, Metavision och Orbit

- Vana att arbeta obekväma arbetstider

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning på 100 %.  Provanställning kan komma att tillämpas.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Karin Dickson, avdelningschef 018-6114584    
Bitr. avd.chef Mats Norman 018-6114593
Tore Jansson, avdelningschef 018 6114587

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.