Tillbaka

Sektionschef klinisk neurofysiologi

Referensnummer AS106/2020
Sista ansökan 2020-03-03
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Verksamhetsområde klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Verksamhetsområdet Klinisk Neurofysiologi, Neurologi, Neurokirurgi och Stroke har ett omfattande uppdrag i vilket det ingår såväl kirurgisk som medicinsk vård. Som en av sex regionkliniker i landet erbjuder vi specialiserad och högspecialiserad vård. Det komplexa uppdraget skapar bra förutsättningar för våra medarbetare och verksamheten att utvecklas. Inom verksamhetsområdet arbetar ca 500 medarbetare fördelade på 10 avdelningar.

Inom klinisk neurofysiologi utförs undersökningar och analyser av funktionen i våra nerver, muskler, ryggmärg och hjärna. Hos oss arbetar läkare, biomedicinska analytiker, ingenjörer, sekreterare, assistent/tidbokare, lokalvårdare och forskare.

Ditt uppdrag


Du driver utvecklingen inom verksamheten neurofysiologi tillsammans med ledningen och kollegor och i enlighet med verksamhetens övergripande mål. Förutom personalansvar har du även produktions-och ekonomiansvar. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp.

Kvalifikationer


Du är specialistläkare inom klinisk neurofysiologi med intresse för ledningsarbete och med en vilja att utveckla ditt ledarskap och verksamheten.

Vi söker en professionell och engagerad chef som arbetar utifrån ett tydligt och närvarande ledarskap. Du har ledaregenskaper som skapar förtroende hos medarbetarna, stödjer och bidrar till deras och verksamhetens utveckling. Du är en god förebild i organisationen och har en förmåga att engagera, skapa delaktighet och ett positivt klimat. Du har även förmågan att leda och utveckla andra chefer.

För att trivas i rollen som chef är det viktigt att Du gillar att arbeta självständigt samtidigt som Du har en utpräglad lagkänsla. Du arbetar för goda och långvariga relationer och har en god kommunikativ förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor


I enlighet med vår chefspolicy erbjuder vi ett tidsbegränsat chefsförordnande med en tillsvidaretjänst inom din profession i botten. Lön och tillträde efter överenskommelse.

För mer information


Ring Verksamhetschef Laila Hellgren 018-611 4054.

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.