Tillbaka

Specialistsjuksköterska till anestesi- och operationsverksamheten

Referensnummer AS99/2020
Sista ansökan 2020-03-15
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi-, operation- och intensivvård (AnOpIVA)

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vill du bli en del av anestesi- och operationsverksamheten på Akademiska sjukhuset?


Sektionen för anestesi och operation är en del av verksamhetsområde AnOpIVA. Vi arbetar med olika former av kirurgi och pre- och postoperativ vård. Våra medarbetargrupper består av grundutbildade sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor inom anestesi och operationssjukvård, undersköterskor och specialistundersköterskor samt specialistläkare. Som universitetssjukhus har vi förutom sjukvård, ett stort ansvar i utbildning och forskning för utveckling och kompetensspridning inom och utanför regionen.

Går du och funderar på hur ditt arbetsliv skulle kunna utvecklas och berikas? Vi träffar dig gärna och presenterar våra verksamheter. Om du vill vara med en dag och känna av miljön och verksamheten, hör av dig till oss!

För att läsa mer om oss och våra olika avdelningar, välkommen till vår hemsida  

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom anestesi- eller operationssjukvård. Du kan antingen vara nyexaminerad eller ha några års erfarenhet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Du erbjuds individuellt anpassad inskolning, möjlighet till utveckling och du uppmuntras till delaktighet.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef, Jeanette Dahl, 018-611 10 93, e-post anne.jeanette.dahl@akademiska.se
Facklig kontaktperson Vårdförbundet 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.