Tillbaka

Undersköterska operation (vikariat)

Referensnummer AS92/2020
Sista ansökan 2020-02-25
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Oto-operation. Verksamhetsområde plastikkirurgi och öron-, näsa- och halssjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Plastik-, öron, näsa- och halsoperation är en gemensam operationsavdelning för verksamhetsområdena plastikkirurgi, öron-, näsa- och halssjukdomar. Oto-operation är en egen mindre op-avdelning. Den fantastiska personalen på avdelningarna arbetar i ett nära samarbete med anestesiavdelningen och käkkirurgen. Operationerna spänner över områden som rekonstruktionskirurgi, stora tumöroperationer och ansiktstrauma, brännskador och laserkirurgi samt basal kirurgi som tonsiller, bronkoskopier och polokliniska operationer i lokalanestesi. På oto-operation utförs hörselförbättrande kirurgi tex cochleaimplantat och mellanörekirurgi.

Patienterna är i alla åldrar- både vuxna och barn. Plastik-, öron, näsa- och halsoperation har fem operationssalar, samt en poliklinisk operationssal som delar av veckan används för mindre ingrepp i lokalanestesi. Oto-operation har två operationssalar. Sedan Akademiska fått rikssjukvårdsuppdrag inom brännskadevård ingår ytterligare en operationssal på Brännskadecentrum i operationsavdelningens ansvar.

Ditt uppdrag


Sedvanliga arbetsuppgifter som ingår för en undersköterska på en operationsavdelning.

Din kompetens


Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet från operation är meriterande. Du som söker skall vara en lyhörd person som alltid sätter patientens bästa i fokus och är positiv till samarbete i alla dess former. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder


Vi erbjuder ett vikariat på heltid med tillträde i april 2020 (eller enligt överenskommelse) till september 2021, med möjlighet till förlängning. Tjänstgöringen är måndag till fredag med eventuell beredskap dagtid på helgen (var tionde). Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Christina Kicki Nilsson 018-611 8713
Fackliga representanter Kommunal nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske fortlöpande. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.