Tillbaka

Sjuksköterska (timanställning)

Referensnummer AS500/2019
Sista ansökan 2020-03-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Traumaortopeden 70A, verksamhetsområde Ortopedi och handkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Inom Verksamhetsområde Ortopedi undersöker, behandlar, opererar och vårdar vi patienter med sjukdomar, skador och smärtor i rörelseapparaten. Verksamheten är bred med både akut och planerad kirurgi. Huvudinriktningen är högspecialiserad vård inom fraktur-, protes-, skulder-knä-, fot- och ryggkirurgi, men vi bedriver även basortopedi.

Avdelning 70A är en ortopedisk traumaavdelning främst för akuta fall. Hos oss vårdar vi patienter efter stora och små trauman. Det kan vara allt från fallolyckor till stora trafikolyckor. Vi bedriver även handkirurgisk pre- och postoperativ vård. Vi bedriver vård dygnet runt alla dagar på året.

Ditt uppdrag


Är du nyfiken på att prova någonting nytt, eller befinner dig i en livssituation där du inte vill eller har möjligheten att arbeta kontinuerligt. Är det viktigt för dig att kunna styra över arbete och fritid? Här kommer du att bredda din kompetens och få användning av dina kunskaper inom såväl medicin, pre- och postoperativ vård men även inom många andra områden. Kanske är du nyfiken på att prova på vår verksamhet men inte beredd att ta hela steget och bryta med tidigare arbetsplats.

Att vara sjuksköterska på traumaortopeden är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter.

Din kompetens


Vi söker dig som alltid sätter patienten i fokus. Du är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Detta visar sig inte bara i din höga arbetsmoral utan också i ditt orädda och målmedvetna sätt. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss. Tidigare erfarenheter inom ortopedi är meriterande men inte ett krav.

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig en timanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef, Ellen Tiusanen 018-611 65 02
Gruppchef, Patrik Bodeby 018-611 28 64
Gruppchef George Foo 018-617 44 15
HR-Partner, Jeannette Kankfelt 018-611 31 56
Facklig företrädare Vårdförbundet nås via växel 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och tillsättning sker fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.akademiska.se.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.