Tillbaka

Sjuksköterska till hud- och venereologmottagningen

Referensnummer AS88/2020
Sista ansökan 2020-02-25
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde specialmedicin, hud och reumatologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Mottagningen har ca 15 000 patientbesök per år där vi träffar patienter i alla åldrar. I sektionen ingår hud och venereologi. Vi har även många specialområden i verksamheten som genetiska dermatoser, hudkirurgi, laserbehandling av kärlmissbildningar, PDT av ytliga hudtumörer, yrkesdermatologi och ljusbehandling. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, sekreterare och kuratorer.

Är vi rätt för dig?


Dina arbetsuppgifter på mottagningen kommer att bestå av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom telefonrådgivning, undervisning i injektionsteknik, information om läkemedel/behandlingar, provtagningar, telefonrådgivning, sårmottagning, uppföljning av mottagningsbesök och även ansvara för egna sjuksköterskemottagningar. Administrativt arbete förekommer. Vi arbetar tvärproffessionellt i team och patientfokuserat.

Då Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus med uppdrag att bedriva sjukvård och forskning, blir du även delaktig i att utveckla vården för våra patienter. Tillsammans på mottagningen arbetar vi ständigt med att förbättra och utveckla arbetet. Här får du möjlighet att utveckla din roll som sjuksköterska genom ett individuellt anpassat introduktionsprogram på 12 veckor. Du kommer utöver det att få utbildning/fortbildning varje vecka genom föreläsningar, hospiteringar på andra kliniker samt andra planerade regelbundna utbildningstillfällen. Här har vi även fokus på medarbetarnas arbetsmiljö och hälsa, genom att fortlöpande arbeta med detta.

Är du rätt för oss?


Du är legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet. Arbetet kräver att du är ansvarsfull, noggrann och har ett gott bemötande. Du ska vara glad, positiv, strukturerad och kunna arbeta självständigt och i team. Stor vikt kommer alltså att läggas vid personlig lämplighet och ditt medarbetarskap. Lång erfarenhet inom hud-, venereologi och yrkesdermatologi kommer vara prioriterad.

Villkor


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är dagtid. Tillträde snarast. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

För mer information


Avdelningschef Jessica Hanning, 018-611 50 63,
Biträdande avdelningschef Jenny Thulin, 018-617 01 31
Facklig företrädare, Vårdförbundet, Stina Thunberg, 018-611 50 65

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.  Intervjuer kommer att ske fortlöpande med början omgående.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.