Tillbaka

Undersköterska till kirurgiska anestesi- och operationsavdelningen

Referensnummer AS85/2020
Sista ansökan 2020-02-25
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Välkommen till oss! Var med och bygg upp vår verksamhet i vår nya operationsmiljö!  Vi arbetar med avancerad kirurgi. Vi bedriver bland annat traumakirurgi, stor bukkirurgi, avancerad kärlkirurgi, lever och pankreaskirurgi, transplantation av njure och pankreas, esofagus och ventrikelkirurgi, urologi, robotkirurgi och övrig akut kirurgi. Som du förstår, en stor variation och bredd! Våra patienter ska tas emot med stor omsorg och ett professionellt bemötande. Likaså är vårt mottagande av anhöriga eller andra professioner viktigt. Vi arbetar i team där vi alla bidrar till att skapa stort värde för patienten.

Ditt uppdrag


Att vara undersköterska på Akademiska sjukhuset är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir också en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter. Du erbjuds individuell inskolning, möjlighet till utveckling och du uppmuntras till delaktighet.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet från operationsverksamhet är meriterande. I uppdraget ligger sedvanliga uppgifter för undersköterskeprofessionen för arbete på en operationsenhet. Vidare kommer vi att arbeta med logistiken på avdelningen med hantering av instrument, nya flöden av material samt andra delar i arbetet som vår nya enhet har behov av. 

Din kompetens


Vi värdesätter en person som kan anpassa sig till nya situationer och snabbt kan ställa om efter nya förutsättningar. Samarbete och god kommunikation är stora viktiga bitar som du ska känna för samt att vårt uppdrag är utöver att vi vårdar patienter, att handleda och utbilda och att arbeta med aktuell ny forskning och förbättringsprojekt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Jeanette Dahl 018- 611 10 93
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

I den här rekryteringen kommer vi bjuda in till gruppintervjuer som nästa steg i vår urvalsprocess. Där du får en chans att veta mer om verksamheten och tjänsten samt ställa de frågor du har om oss. Det kommer också finnas möjligheten för enskillda samtal i samband med intervjuerna. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.