Tillbaka

Logoped till länslogopedin

Referensnummer AS77/2020
Sista ansökan 2020-02-21
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde rehabilitering och smärtcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

Vår verksamhet


Som logoped inom länslogopedi, Akademiska Sjukhuset arbetar man inom olika verksamheter inom hela länet och träffar patienter i både öppenvård och slutenvård. Eftersom Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus med uppdrag att bedriva sjukvård, utbildning och forskning får du möjligheten att vara med och utveckla vården för våra patienter.  

Länslogopedin inom Uppsala län omfattar logopedmottagningar i Uppsala, Tierp och Enköping. Vårt uppdrag är allmänlogopedi, där hälften av remisserna gäller barn 0-6 år med språkstörning.   

Ditt uppdrag


Att vara logoped inom Länslogopedin Akademiska sjukhuset är ett spännande arbete där du får möta människor i olika situationer. Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanande arbetsuppgifter. Introduktionen anpassas efter dina förutsättningar. Kunskapsutveckling sker även genom regelbundna professionsmöten, där logopeder utbyter kunskap och erfarenhet liksom genom nätverk och tvärprofessionella möten.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som har ett mycket tydligt patientfokus, är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du vill arbeta i en dynamisk verksamhet under ständig utveckling. Du bör vara lösningsfokuserad och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du som söker är legitimerad logoped och har intresse för handledning av logopedstudenter och för kliniskt utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, prioriteringsförmåga och flexibilitet.
Meriterande är dokumenterad erfarenhet av utredning, diagnosticering och behandling av röst-, tal- och språkstörningar hos både barn och vuxna.

Vi erbjuder


Vi erbjuder visstidsanställning 100% med delad placering mellan Enköping (65%) och Uppsala (35%).

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Marianne Hultman, 018-611 53 27

Facklig kontaktperson SRAT, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.