Tillbaka

Undersköterska till kärl- och akutkirurgisk vårdavdelning

Referensnummer AS57/2020
Sista ansökan 2020-02-29
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Avdelning 65B1 är en kirurgavdelning med två specialiteter, dels kärlkirurgi där vi bedriver avancerad och högspecialiserad vård, samt akutkirurgi.

Till oss kommer patienterna både planerat och akut vilket gör att ingen dag är den andra lik.

Ditt uppdrag


Arbetstempot växlar och arbetet är varierat vilket kommer att ge dig en bred kompetens och goda kunskaper inom kirurgisk omvårdnad. Avdelningen har goda rutiner och god struktur.
Som undersköterska ansvarar du för patientens basala omvårdnad, pre-och postoperativ vård, såromläggningar, kontroller och övervakning av patienter m.m.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi värdesätter egenskaper som nyfikenhet, engagemang, vilja att lära sig nya saker, samarbetsförmåga, ett positivt förhållningssätt samt flexibilitet.

Din kompetens


Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Har du erfarenhet av journalsystemet Cosmic så ser vi det som meriterande.

Vi erbjuder


Vi erbjuder ett vikariat på 1år på heltid. Vi arbetar ständigt med att försöka förbättra verksamheten, omvårdnaden och patientsäkerheten med både små och stora förändringar – Vi vågar prova nya saker!  Vi arbetar med ett nytt sätt att rapportera för att göra patienten mer delaktig och informerad om sin vård.


Tillträde enligt överenskommelse.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Sara Kiuru 018-6114527
Gruppchef Michaela Tollin 018-6114528
Facklig kontaktperson Kommunal Jenny Parkert 018-6114502

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.