Tillbaka

Intermediärvårdssjuksköterska till barnintensiven (BIVA)

Referensnummer AS759/2019
Sista ansökan 2020-02-28
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Anestesi, operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Barnintensivvårdsavdelningen, BIVA, bedriver högspecialiserad intensivvård och intermediärvård för barn inom kirurgi, medicin, neurologi, trauma och infektioner. Arbetssättet är teambaserat och stor vikt läggs vid att arbeta familjecentrerat. BIVA öppnade som egen enhet 2012. Avdelningen kommer snart att flytta till nya lokaler med fler vårdplatser. Inom personalgruppen finns ett stort engagemang och mycket kunskap.

Ditt uppdrag


Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete med vård av sjuka barn i behov av intermediärvård. Du är välkommen att hospitera på BIVA för att träffa oss och få en inblick i vården av sjuka barn.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för barn. Är du specialistutbildad inom barnsjukvård och/eller har erfarenhet av att vårda sjuka barn är det en merit men inget krav.

Din kompetens


Personliga förmågor: personlig mognad, självgående, initiativtagande, flexibel, stabil.
Sociala färdigheter: samarbetsförmåga, empatisk förmåga.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse. Du får en anpassad inskolning utifrån din kompetens och erfarenhet. Hos oss får du också kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling för att stärka dig i ditt arbete som sjuksköterska inom intermediärvård för barn.

Vet du redan nu att du är intresserad av att fortsätta ditt yrke inom intensivvård kan vi erbjuda dig en väg att nå vidare mot ditt mål.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Ulrika Persson 018-611 48 54
Biträdande sektionschef Pia Stöllman, 018-611 40 24
Fackliga representanter Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.