Tillbaka

Skötare på psykiatriavdelning

Referensnummer AS1102/2019
Sista ansökan 2019-12-19
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Vår verksamhet


Psykiatriavdelning 1 är en akutavdelning med heldygnsvård som ingår i vårdkedjan psykosvård inom verksamhetsområde psykiatri på Akademiska sjukhuset. Vi vårdar personer med psykossjukdom och psykostillstånd samt gör psykosutredningar. Vi har ett nära samarbete med öppenvård och kommuner i hela länet. Vi utvecklar ständigt samarbetet med övriga psykiatriska inriktningar i huset.

Vi arbetar hälsofrämjande och har skapat en arbetsplats med en bra mix av personal med olika bakgrund och kompetens, vi har ett aktivt friskvårdsombud som ordnar olika träningsprojekt samt sociala aktiviteter och trivselregler som stärker teamkänslan. Vi deltar i forskning om återhämtning där patientutbildning i grupp och individuellt pågår.

Vi söker dig som tillsammans med övriga medarbetare vill vara med och förbättra vården på Psykiatriavdelning 1. Vi kan erbjuda en stimulerande arbetsplats då Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus med uppdrag att bedriva sjukvård, forskning, utbildning och utveckling. Viktigast av allt är att du har patienten i fokus och att du vill utvecklas tillsammans med oss för en bra och hållbar arbetsmiljö.

Ditt uppdrag


Som skötare i psykiatrisk heldygnsvård möter du många olika människor i svåra situationer. Avdelningen tar emot de flesta patienterna akut och arbetstempot är tidvis högt.

Du ingår i ett team där ni hjälps åt och stöttar varandra men det krävs också att du kan arbeta självständigt, vara flexibel och kunna kommunicera. Dina arbetsuppgifter är avdelnings- och omvårdnadsuppgifter på basal och specialiserad nivå där både psykiatrisk och somatisk vård ska utföras och samordnas.  

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad skötare med undersköterskekompetens, gärna med erfarenhet av och intresse för psykosvård. Vid tillsättningen tar vi stor hänsyn till personlig lämplighet. 

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tjänstgöring dag, kväll och helg enligt schema. I en av tjänsterna ingår rotation med nattarbete, omfattningen kan diskuteras. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Ann-Sofi Stadell, 018–611 51 97, mobil 070–611 92 78
anne-sofie.stadell@akademiska.se
Facklig representant nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer ske löpande. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.