Tillbaka

Psykolog till barn- och ungdomspsykiatri

Referensnummer AS1107/2019
Sista ansökan 2019-12-18
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Sektionen för barn- och ungdomspsykiatri riktar sig till barn och ungdomar i åldrarna upp till 18 år och omfattar både öppen- och slutenvård. Neuropsykiatriska enheten inom barn- och ungdomspsykiatri är en öppenvårdsmottagning med specialisering på neuropsykiatriska funktionshinder. Vår enhet består av tre team, där två av teamen framförallt arbetar med bedömning, behandling och utredning av ADHD medan det tredje teamet arbetar med utredning vid komplex frågeställning.

Vi söker nu ytterligare en psykolog som framförallt kommer att arbeta med bedömning och utredning. Arbetet kan kompletteras med föräldrautbildning ”Strategi” eller annan gruppbehandling. Som nyanställd hos oss får du en mentor och erbjuds en introduktionsutbildning. Du har regelbunden handledning i utrednings- och bedömningsarbetet varje vecka.

Ditt uppdrag


Arbetet som psykolog innebär att du tillsammans med övriga i teamet arbetar med bedömning, behandling och utredning av barn, ungdomar. Kontinuerligt samarbete med föräldrar och barn/ungdom är en naturlig del av arbetet. I arbetet ingår även samarbete med BUPs övriga verksamheter, vårdgrannar, skola och socialtjänsten. Att vara psykolog på Akademiska sjukhuset är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir också en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer


Du är en legitimerad psykolog med erfarenhet av neuropsykiatrisk utredning och barn. Vi ser gärna att du har utbildning i ADI-R och ADOS.

Din kompetens


Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är inte bara en skicklig psykolog, utan också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss. 

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Vi är idag lokaliserade på Märstagatan 7 i Uppsala. Arbetet är förlagt till vardagar dagtid. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Enhetschef Helena Eriksson 018-611 79 18
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.