Tillbaka

Vi på Onkologen söker sjuksköterskor till vårt team!

Referensnummer AS872/2019
Sista ansökan 2019-12-22
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Den högspecialiserade cancervården på Akademiska sjukhuset är en av landets främsta. Här är tempot högt, vården komplex och involverar en mängd specialistkompetenser. Vårt mål är att vara nationellt och internationellt ledande när det gäller vård, forskning och undervisning inom cancerområdet. Vårt arbete präglas av omtanke om såväl patienten som varandra och vi jobbar långsiktigt och strategiskt med olika former av kompetensutveckling. Inom Blod- och tumörsjukdomar finns sex sektioner och vi är totalt ca 500 medarbetare.

Vår verksamhet


Nu flyttar vi till 101B. Nya ljusa lokaler där vi erbjuder onkologisk vård av världsklass till fler patienter. Vi strävar alltid efter att utvecklas som individer och som team, för att patienterna ska känna sig sedda och trygga när de vårdas hos oss. Nu vill vi ha DIG i vårt team!

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska hos oss är du en central del i patienternas omvårdnad men även i verksamhetens utveckling. Vi vill ha din kunskap och innovationskraft för att fortsätta driva den onkologiska vården framåt.

Vi erbjuder


Vi söker sjuksköterskor till dag/kväll samt natt. Möjlighet till rotation finns. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du bland annat:

  • Individuell introduktion med handledare
  • Egen mentor
  • Avsatt tid för utvecklingsarbete
  • Deltagande på nationella konferenser inom vårt verksamhetsområde
  • Cancervårdsakademien, betald specialistutbildning
  • Kliniskt utvecklingsår för dig som är nyexaminerad sjuksköterska

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Andreas Mattsson, avdelningschef, 018-611 54 74
Therése Magnusson Carlsson, gruppchef, 018-611 5493
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.