Tillbaka

Inskrivningssjuksköterska till öron- näs och halsavdelning 85F1

Referensnummer AS1096/2019
Sista ansökan 2019-12-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde öron, näs-och hals

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Verksamhetsområde öron, näs- och halssjukdomar diagnostiserar och behandlar vuxna och barn med sjukdomar som berör öron, näsa, bihålor, munhåla, svalg, luftvägen, matstrupen, samt hörsel och balans. Vi bedriver både basal och högspecialiserad vård och vi har planerad och akut verksamhet. Den akuta verksamheten innebär att vi har jourverksamhet på kvällar, nätter och helger och kan då få ta hand om patienter med akuta andningsproblem och stora blödningar från munhåla och svalg. Vårtiden på avdelningen varier mellan 1 dygn till flera veckor. 

Ditt uppdrag


Som inskrivningssjuksköterska ansvarar du för att patienten får den information denne behöver och kan komma rätt förberedd till sitt operationstillfälle. Du arbetar bekväm tid, måndag till fredag och du samarbetar med inskrivande läkare inom öron- näsa, hals. Du kommer också att fungera som resurs på avdelningen om det inte är några inskrivningar.

Dina kvalifikationer


Du är utbildad sjuksköterska gärna med några års erfarenhet.

Din kompetens


Du ska kunna informera alla patientkategorier utifrån ingreppets omfattning patientens behov. Du ska fungera som spindel i nätet för patienten i hens väg till operationstillfället. Du ska ha förmågan att anpassa din kommunikation då vi exempelvis har döva patienter, patienter med ett annat modersmål osv.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Du erbjuds fem veckors introduktion på avdelningen. På öron, näsa och halsavdelningen får du en kunskap i sjukdomar i de övre luftvägarna vilket kan vara en bra grund om du har planer på att så småningom vidareutbilda dig inom IVA-sjukvård, ambulans eller narkos.? 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Karin Andersson, 018-611 37 96 
Gruppchef?Maria Jedroum, 018-611 53 34 
Facklig företrädare, Vårdförbundet, 018- 611 00 00 

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.