Tillbaka

Kanslist på ÖNH - bli en del av vårdadministrativ service!

Referensnummer AS1094/2019
Sista ansökan 2019-12-17
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde öron- näsa, hals

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vill du vara med och göra skillnad, då ska du jobba hos oss! Det finns goda möjligheter för dig som vill utvecklas i din yrkesroll då vårt arbete ständigt utvecklas. Vårdadministrativ service (VAS) har cirka 320 medarbetare som arbetar på Akademiska sjukhuset och på mottagningar ute i länet. Vi jobbar alltid för att ge en god och bred administrativ service.

Ditt uppdrag


Vill du träffa människor, möta utmaningar, ha varierande arbetsuppgifter och få möjligheten att växa? Det kan du få hos oss – en arbetsplats där vi tror på att ditt engagemang och din kunskap skapar struktur.

Som kanslist hos oss kommer du att ha en central och ansvarfull roll. Du kommer att arbeta i en patientkassa på öron-, näsa, och halsmottagningen där du tar emot patienter från 12 olika mottagningar samt registrerar och tar betalt för dessa besök. Du registrerar remisser, scannar vårddokument och hanterar post. Du arbetar med operationsplanering, vårdplanering och registrerar jourbesök. Arbetsuppgifterna är stimulerande och du kommer att bredda din kompetens genom att stötta kollegor på andra mottagningar vid behov.

Du är ett stort stöd till patienter och vårdpersonal. Du drivs av att ge god service och tycker om att arbeta med människor. Du har god förmåga att kommunicera på ett tydligt och positivt sätt, både i tal och skrift.

Dina kvalifikationer


Medicinsk sekreterare eller likvärdig utbildning. Tidigare erfarenhet av arbete som kanslist, receptionist eller likvärdigt är meriterande. Har du erfarenhet av att arbeta i journalsystemet Cosmic och/eller operationsprogrammet Orbit så är det ett plus.

Din kompetens


Du som söker tjänsten hos oss är utåtriktad, glad och trivs att jobba i en verksamhet där det händer mycket. Du har en god känsla för service och delar våra kärnvärden; ödmjuka, skickliga och långsiktiga. Du har lätt att överblicka ett brett fält av uppgifter och utifrån det planera, prioritera och omprioritera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Har du en positiv grundinställning och ser lösningar istället för problem så är du rätt person för oss!

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på 100 %. Tjänsten innebär arbete mellan måndag-fredag med bekväma arbetstider. Provanställning om högst 6 månader kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse, skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi tillsätter våra tjänster löpande.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Linnéa Mandelholm e-post: linnea.mandelholm@akademiska.se
Facklig representant nås via växel 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.