Tillbaka

Biträdande verksamhetschef till neuro

Referensnummer AS1089/2019
Sista ansökan 2019-12-17
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Inom verksamhetsområde klinisk neurofysiologi, neurokirurgi, neurologi & stroke (NEURO), är vi idag ca 450 medarbetare. Vi har drygt 85 vårdplatser som även innefattar intermediärvård och intensivvård. Vi har även en operationsavdelning samt en dagvård och två mottagningar.

Vi arbetar med utredning, diagnostik, kirurgisk och medicinsk behandling av de flesta sjukdomar inom neuroområdet. Vi arbetar med hela panoramat från urakut omhändertagande till kroniska sjukdomar.

Vi vill tänka nytt och utveckla. Vi säger sällan ”det går inte”. Vi vill jobba effektivt och framåt. Detta genomsyrar det dagliga arbetet och beskriver hur vi försöker förhålla oss till varandra, både när det gäller patienter och kollegor.

Just nu söker vi en biträdande verksamhetschef till neuro. Här finns stora möjligheter att vara med och påverka arbetet och den kliniska utvecklingen. Vill du vara med?

Ditt uppdrag


Som biträdande verksamhetschef stödjer du verksamhetschef och avdelningschefer i områden personal, kvalitet, produktion och ekonomi.  Din roll är samverkande och stödjande. Du förväntas även ta eget ansvar för utvecklingsprojekt inom verksamhetsområdet.

Dina kvalifikationer


Du bör vara kunnig/ha erfarenhet inom neuroområdet – gärna specialistutbildad sjuksköterska. Du som söker har dokumenterad ledarskapserfarenhet och trivs i rollen som ledare. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, där en god samarbetsförmåga, nytänkande och flexibilitet värderas högt.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning inom din grundprofession och ett treårigt chefsuppdrag. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Verksamhetschef Laila Hellgren Johansson, tel: 018-611 40 54
Facklig representant Vårdförbundet Uppsala nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.