Tillbaka

Barnsjuksköterska/sjuksköterska till dagsjukvårdsmottagningen

Referensnummer AS1083/2019
Sista ansökan 2019-12-20
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset, kirurgsektionen

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Akademiska barnsjukhuset består av sju sektioner, varav barnkirurgiska sektionen är en av dem. Vi söker en sjuksköterska med huvudsaklig placering på vår gemensamma dagsjukvårdsmottagning.

Ditt uppdrag


Det kommer barn från hela Mälardals- och Norrlandsregionen, arbetet innebär möten med familjer i många olika situationer. Du kommer att vara en del i ett team som stöttar och hjälper varandra, samtidigt som du kommer att arbeta självständigt.

Dina kvalifikationer


Legitimerad sjuksköterska, vi ser helst att du är specialistutbildad inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Meriterande är erfarenhet från barnkirurgi/barnsjukvård.

Din kompetens


Vi tror att du som söker tycker om att arbeta i ett varierande tempo med hög kvalitet inom vården. Trivs du både med att arbeta självständigt och har en hög samarbetsförmåga, kan vi erbjuda ett arbete med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att ha många kontakter och bör vara strukturerad med en god kommunikativ förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Färdigheter vi särskilt uppskattar: 
- pedagogisk insikt
- kulturell medvetenhet
- relationsskapande

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning inom sektionen, tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Monica Axelsson 018-611 39 70
Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.