Tillbaka

Sjuksköterskor (natt) till geriatrisk vårdavdelning

Referensnummer AS1345/2018
Sista ansökan 2020-04-16
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Geriatriska ortoped- och strokeavdelningen 50E2, verksamhetsområde Geriatrik

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Nu söker vi sjuksköterskor som vill arbeta natt till en geriatrisk vårdavdelning med inriktning mot ortopedi, stroke och akutsjukvård!

Vår verksamhet


Letar du efter ett nytt spännande arbete? Välkommen då att söka jobb som sjuksköterska på Geriatriska ortoped- och strokeavdelningen 50E2. Avdelningen är en verksamhet där du kommer att få arbeta med vård och rehabilitering av dels äldre nyopererade patienter med framförallt frakturer och höft- och ledproteser samt strokerehabilitering. Målet är också att vi ska kunna reservera ett antal platser för intag av akutgeriatriska patienter. Våra patienter har varierande medicinska diagnoser vilket gör att du kommer att öka dina kunskaper inom många områden. Tillsammans med dina teamkollegor; undersköterska, läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator, dietist samt vid behov även logoped ansvarar du för att sätta upp individuella mål för varje enskild patients rehabilitering. Målet efter avslutad rehabilitering är att patienten skall kunna skrivas ut till hemmet alternativt till annat kommunalt boende.

Eftersom Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus med uppdrag att bedriva sjukvård och forskning får du också möjligheten att vara med och utveckla vården för våra patienter. Att vara sjuksköterska på Akademiska sjukhuset är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir också en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter.

Som medarbetare hos oss får du schemalagd utbildningstid och tillgång till vår friskvårdsanläggning Friskhuset. Här erbjuds en mängd olika träningsgrupper och ett välutrustat gym med generösa öppettider.

Din kompetens


Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Detta visar sig inte bara i din höga arbetsmoral utan också i ditt orädda och målmedvetna sätt. Du är en legitimerad sjuksköterska och du tycker om att arbeta med människor. Du är inte bara en skicklig sjuksköterska, utan också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Johan Knutsson, 018-611 70 43
Fackliga representanter Vårdförbundet nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare