Tillbaka

Sjuksköterska till geriatrisk vårdavdelning

Referensnummer AS520/2018
Sista ansökan 2020-04-16
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Geriatrik

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Är vi rätt för dig?


Letar du efter ett nytt spännande arbete? Då är du välkommen att söka jobb som sjuksköterska på geriatriska ortoped- och strokeavdelningen 50E2. Avdelningen är en nyöppnad verksamhet där du kommer att få arbeta med vård och rehabilitering av dels äldre nyopererade patienter med framförallt frakturer och höft- och ledproteser samt strokerehabilitering. Vi kommer också reservera ett antal platser för intag av akutgeriatriska patienter. Våra patienter har varierande medicinska diagnoser vilket gör att du kommer att öka dina kunskaper inom många områden. Tillsammans med dina teamkollegor: undersköterska, läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator, dietist samt vid behov även logoped, ansvarar du för att sätta upp individuella mål för varje enskild patients rehabilitering. Målet efter inneliggande rehabilitering är att patienten skall kunna skrivas ut på ett tryggt och säkert sätt. Eftersom Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus med uppdrag att bedriva sjukvård och forskning får du också möjligheten att vara med och utveckla vården för våra patienter.

Att vara sjuksköterska på Akademiska sjukhuset är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir också en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter.

Som medarbetare hos oss får du schemalagd utbildningstid och tillgång till vår friskvårdsanläggning Friskhuset. Här erbjuds en mängd olika träningsgrupper och ett välutrustat gym med generösa öppettider. Du som är nyutexaminerad erbjuds också ett kliniskt utvecklingsår i sjukhusets regi.

Är du rätt för oss?


Vi söker legitimerade sjuksköterskor. Vi söker både dig med erfarenhet och du som är nyexaminerad. Du tycker om att arbeta med människor och du sätter alltid patienten i fokus. Du är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete, vilket visar sig i din höga arbetsmoral och orädda och målmedvetna sätt. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss.

Villkor


Om du är rätt för oss så kan vi erbjuda dig en tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

För mer information


Avdelningschef Johan Knutsson, 018-611 70 43
Fackliga representanter, Vårdförbundet, nås via växeln, 018-611 00 00

Ansökan


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker fortlöpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare