Tillbaka

Anestesisjuksköterska till neuroanestesin

Referensnummer AS657/2019
Sista ansökan 2020-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi-, operation- och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vill du arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter? Verksamheten sträcker sig från neuro-kirurgi till ögon och oto (mellanöre)-kirurgi vilket ger dig en bredare kompetens inom anestesi. Vi har även verksamhet på röntgen där vi utför akuta trombectomier, emboliseringar och anestesi vid MR-undersökningar. Vi har även larmsökare för larm på sjukhuset och under hösten kommer vi att starta upp MR-hybridsal inne i 100 husets lokaler.

Som anestesisjuksköterska hos oss är du en mycket värdefull medarbetare i teamet. Utmana dig själv och skicka in din ansökan till oss och bli en del i vårt kompetenta och glada team. Välkommen med din ansökan till oss.

Vår verksamhet


Verksamhetsområde anestesi-, operation- och intensivvård (ANOPIVA) är ett stort verksamhetsområde med mycket varierande verksamhet. Här bedrivs intensivvård för vuxna och barn, luftburen intensivvård samt en anestesiverksamhet som är geografiskt spridd över sjukhusområdet. Anestesiverksamheten är uppdelad på sex avdelningar: Kirurg-, ortopedi-, barn-, neuro-, gyn-, oral-plastik-öronanestesi. Verksamheten är av både akut och elektiv karaktär och bedrivs dygnets alla timmar. Vårt patientunderlag är mycket varierande. Allt från 0 till 100 år och från frisk till mycket sjuk. Hos oss får du en bred kompetens och mycket variation i arbetet.

Ditt uppdrag


Att vara anestesisjuksköterska på Akademiska sjukhuset är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir också en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter. Som anestesisjuksköterska har du en grundplacering på någon av ovan nämnda avdelningar, jourverksamhet ingår på vissa av avdelningarna. Just nu söker vi anestesisjuksköterskor till neuroanestesin.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning på anestesisjukvård.

Din kompetens


Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Detta visar sig inte bara i din höga arbetsmoral utan också i ditt orädda och målmedvetna sätt. Du är inte bara en skicklig sjuksköterska, utan också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss.

Vi erbjuder


Vi erbjuder både tillsvidaretjänster och vikariat med goda möjligheter till tillsvidareanställning i framtiden. Tillträde och tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Hos oss erbjuds du dessutom individuellt anpassad inskolning, möjlighet till utveckling och du uppmuntras till delaktighet i ditt arbete. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.akademiska.se. Skulle du vilja komma och hospitera på någon av våra avdelningar är du varmt välkommen att kontakta någon av nedanstående chefer.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Gun Jester, avdelningschef, telefon 018 611 4874
Carolina Hillberg, bitr AC telefon 018 6171658
Facklig kontaktperson, Vårdförbundet, nås via växeln: 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.