Tillbaka

Bli en del av anestesi- och/eller operationsverksamheten - intresseanmälan

Referensnummer AS334/2019
Sista ansökan 2020-02-12
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Anestesi-, operation- och intensivvård (AnOpIVA)

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vill du bli en del av anestesi- och/eller operationsverksamheten på Akademiska sjukhuset?


Då är du välkommen att höra av dig till oss på AnOpIVA med din intresseanmälan, så kan vi diskutera vilka alternativ som kan finnas för dig! Kanske vill du veta lite mer om hur det är att arbeta hos oss innan du bestämmer dig - då försöker vi ordna så att du får komma och hospitera. Att få se hur vi har det, få möjlighet att ställa alla frågor som du har kan göra ditt beslut lite enklare.

Här hittar du lite information om våra olika verksamheter inom anestesi och operation.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi,- eller operations-sjukvård. Du kan vara både nyexaminerad eller har några års erfarenhet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Du erbjuds individuellt anpassad inskolning, möjlighet till utveckling och du uppmuntras till delaktighet. Som anställd hos oss har du utan kostnad tillgång till ett välutrustat gym med generösa öppettider och en mängd olika träningsgrupper.

Välkommen att höra av dig om du har frågor eller vill veta mer


Sektionschef, Liza Nordström Partanen, 018-6113565, e-post liza.nordstrom.partanen@akademiska.se

Facklig kontaktperson Vårdförbundet 018-611 00 00

Intresseanmälan


Välkommen med din ansökan/intresseanmälan via länken nedan. Här har du möjlighet att visa ditt intresse för att arbeta hos oss, även om du just nu inte hittar någon utlyst tjänst som passar din erfarenhet. Vi vill dock göra dig uppmärksam på att du genom att registrera din intresseanmälan här, inte automatiskt kommer med i urvalet för de lediga tjänster som annonseras ut på vår hemsida. För att finnas med i urvalet för en ledig tjänst måste du även registrera din ansökan på just den tjänsten.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.