Tillbaka

Undersköterska till onkologen 78 C

Referensnummer AS1015/2019
Sista ansökan 2019-12-04
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Den högspecialiserade cancervården på Akademiska sjukhuset är en av landets främsta. Här är tempot högt, vården komplex och involverar en mängd specialistkompetenser. Vårt mål är att vara nationellt och internationellt ledande när det gäller vård, forskning och undervisning inom cancerområdet. Vårt arbete präglas av omtanke om såväl patienten som varandra och vi jobbar långsiktigt och strategiskt med olika former av kompetensutveckling. Inom Blod- och tumörsjukdomar finns sex sektioner och vi är totalt ca 500 medarbetare.

Vår verksamhet


Onkologen har 22 vårdplatser. Patienter som vårdas är inneliggande för att få onkologisk behandling. Vi är nära kopplade till flera forskningsstudier och flera studiepatienter vårdas på vår avdelning. 

Ditt uppdrag


Som undersköterska på avdelningen ansvarar du för den basala omvårdnaden för patienten i ditt vårdlag. Du har ett nära samarbetet med sjuksköterska samt dina undersköterskekollegor. Tjänsten innefattar utöver basal omvårdnad regelbundna kontroller av vitalparametrar, kost och vätskeregistrering.

Dina kvalifikationer


Du är undersköterska med några års erfarenhet av sjukhusvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av onkologi men inget krav. Du arbetar strukturerat och kommunikativt, du är stresstålig och tycker om att arbeta i patientvård med höga flöden.

Din kompetens


Flexibel - Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.  
Kvalitetsmedveten - Du är noggrann och strävar efter att uppfylla mål och kvalitetsstandard.  
Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. 

Vi erbjuder


Vikariat 1 år med möjlighet till förlängning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Andreas Mattsson, avdelningschef 018-611 54 74
Maria Haglund, gruppchef 018-611 29 09

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.