Tillbaka

Avdelningssekreterare med undersköterskekompetens

Referensnummer AS1009/2019
Sista ansökan 2019-11-27
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Onkologavdelningen 78C. Verksamhetsområde blod och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Onkologen har 22 vårdplatser. Patienter som vårdas är inneliggande för att få onkologiskbehandling. Vi är nära kopplade till flera forskningsstudier och flera studiepatienter vårdas på vår avdelning.

Ditt uppdrag


Det är ett delat uppdrag på 50% sekreterarjobb och 50% kliniskt undersköterskearbete. 

Avdelningssekreterare ansvarar för avdelningstelefonen. Tjänsten innefattar bland annat att boka och samordna behandlingar och transporter, utföra rondadministrativa uppgifter åt sjuksköterskor så som att iordningsställa provunderlag. Sekreterare ansvarar för att särdebitering görs enligt sjukhusets riktlinjer.

Som undersköterska på avdelningen ansvarar du för den basala omvårdande för patienter i ditt vårdlag. Du har ett nära sammarbete med sjuksköterska samt dina undersköterskekollegor. Tjänsten innefattar utöver basal omvårdnad regelbundna kontroller av vitalparametrar, kost och vätskeregistering.

Dina kvalifikationer


Du är undersköterska med några års erfarenhet av sjukhusvård. Meriterande med erfarenhet inom onkologi. 

Din kompetens


Du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du talar välformulerat och engagerat i olika sammanhang, lyssnar in och är mottaglig för motparten. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram, du påminner och följer upp.

Vi erbjuder


Tillsvidaretjänst med fördelning 50% avdelningssekreterare och 50% undersköterska. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Andreas Mattsson, avdelningschef 018-611 54 74
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vänta inte med din ansökan. Rekrytering sker löpande

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.