Tillbaka

Sektionsledningsadministratör för två sektioner på Akademiska barnsjukhuset

Referensnummer AS1004/2019
Sista ansökan 2019-11-15
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Akademiska barnsjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Patientens bästa är det som driver oss! Akademiska barnsjukhuset bedriver både högspecialiserad och specialiserad barnsjukvård och ansvarar för ett brett spektrum av Barn- och ungdomssjukvård i Region Uppsala. Vårt uppdrag spänner från ledning av centrala barnhälsovården till neonatal intensivvård, barncancervård, barnkirurgi, barnakutsjukvård och en omfattande mottagningsverksamhet. Vi är organiserade i sju sektioner med sektions- och avdelningschefer.

Vi söker


Vi söker dig som vill arbeta som administrativt stöd till sektionsledningen för Blod- och tumörsjukdomar barn och sektionsledingen för Barnneurologi, habilitering och rehabiliteringsmedicin. Din närmaste chef är gruppchefen för våra fyra administratörer.

Ditt uppdrag


Du är administrativt stöd till två sektionsledningar som består av sektionschef och avdelningschefer. Du handlägger personaladministrativa frågor för läkargrupperna, 2 st. och stödjer sektionschefer i bemanningsfrågor och schemaläggaren i vårt system Medinet. I uppdraget ingår ansvar för uppdatering och redigering av sektionens SharePoint sida och stöd till sektionsledningen med administrativa uppgifter som kalender- och mötesbokningar, framtagande av underlag för veckobrev, kontering av fakturor, framtagande av mötesagendor, skrivning av mötesprotokoll och framtagande av underlag till månadsrapporter ur vårt ekonomiuppföljningssystem, SAS. Vid behov kommer du också att stödja de andra sektionsledningarna.

Din kompetens


Du har goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av våra administrativa system; SAS, Primula, Agresso, Tidomat och Medinet. Du har lätt för att lära nytt, tar egna initiativ och kan arbeta självständigt. Den dagliga kontakten med olika människor ställer krav på att du är serviceinriktad, lojal och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har arbetat i en större organisation med varierande administrativa uppdrag. Formell utbildning inom administration är meriterande.

Vi erbjuder


Tillsvidare heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse. Urval och tillsättning sker löpande.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Gruppchef Ulrika Lindgren 018-611 92 36

Fackliga representanter
Vi sätter dig i kontakt med rätt person beroende på vilket förbund du tillhör, ring till växeln 611 00 00.

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar och tillsätter tjänsten löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.