Tillbaka

Biträdande verksamhetschef

Referensnummer AS1001/2019
Sista ansökan 2019-11-20
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Rehabilitering och Smärtcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Rehabilitering och Smärtcentrum innefattar rehabiliteringsmedicin, smärtcentrum och flertalet av de fysioterapeuter, kuratorer, arbetsterapeuter, logopeder och dietister som arbetar på sjukhuset. Verksamheterna bedriver både öppenvård och slutenvård och en stor del av vår produktion består av högspecialiserad utomlänsvård. Vårt mål är att ge en bra medicinsk vård med bra bemötande och god omvårdnad. Vi arbetar utifrån en helhetssyn på patienten genom samarbete mellan olika personalkategorier.

Verksamheten har ett uppdrag att stärka rehabiliteringen inom Akademiska sjukhuset men också samverkan med partners inom regionen, främst Nära vård och Hälsa. FoU är ett viktigt inslag i verksamheten och vi samarbetar med många enheter inom och utanför sjukhuset. Vi är ca 400 anställda och vår verksamhet spänner över stora delar av sjukhuset.

Ditt uppdrag


Ett intressant chefsjobb i en verksamhet som bygger mycket på interaktion med andra vårdgivare. Som biträdande verksamhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen. I ditt uppdrag kommer du att bistå verksamhetschefen i frågor som är kopplade till ekonomi, verksamhet och produktion. Som biträdande verksamhetschef leder du mot uppsatta mål och visioner: Du arbetar nära avdelningschefer och sektionscheferna och driver utvecklingsarbete. Tjänsten innebär ett indirekt ledarskap men utan eget personalansvar med direktrapporterande.

Dina kvalifikationer


Vi letar efter dig som är tydlig, lyhörd och engagerad i ditt ledarskap. Du har förmågan att via dialog med medarbetare formulera visioner, tydliggöra syftet med verksamheten, sätta upp mål och därigenom skapa engagemang och resultat samt verka för en god arbetsmiljö. Du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer och är en god pedagog och kommunikatör. Du förväntas arbeta heltid som chef och ledare. Det är meriterande med erfarenhet från universitetssjukhus. Stor vikt kommer också att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder


Ett uppdrag som biträdande verksamhetschef på heltid. Uppdraget är tidsbegränsat och kombineras med tillsvidareanställning inom din profession.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Verksamhetschef Rolf Karlsten 070-6110187

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.