Tillbaka

Specialistläkare kvinnosjukvård

Referensnummer AS998/2019
Sista ansökan 2019-11-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksanhetsområde Kvinnosjukvård, sektionen för gynekologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Kvinnosjukvården innefattar sektionerna gynekologi, obstetrik och reproduktionscentrum. Verksamheterna bedriver öppenvård och slutenvård och en stor del av vår produktion består av högspecialiserad utomlänsvård. Vi arbetar utifrån en helhetssyn på patienten och samarbete mellan olika personalkategorier. Forskning är ett betydande inslag i verksamheten och vi samarbetar där med många enheter inom och utanför sjukhuset. Vi söker nu dig som är specialist inom obstetrik och gynekologi.

Dina kvalifikationer


Du är erfaren specialist inom obstetrik och gynekologi. Som person är du lyhörd, har en god förmåga att kommunicera och har lätt för att samarbeta.

Arbetsuppgifter


Arbetsuppgifterna innefattar arbete inom gynekologi och obstetrik, både öppenvård samt slutenvården. Jourtjänstgöring ingår.

Vi erbjuder


Två tjänster. Du får en tillsvidareanställning som specialistläkare. Tjänsterna är på heltid, men tjänstgöringsgraden kan diskuteras

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Kontakta verksamhetschef Masoumeh Rezapour Isfahani 076-721 90 68 eller sektionschef Gudlaug Sverrisdottir 018-611 98 82

Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00 

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.