Tillbaka

Barnmorska till BB på Väg

Referensnummer AS867/2019
Sista ansökan 2019-11-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Kvinnosjukvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vill du bli en av oss, nu när en av våra barnmorskor går i pension?


Vill du arbeta med vården kring den första tiden med mor och nyfött barn? Då har vi ett unikt koncept att erbjuda - BB-vård i hemmet. Vi behöver en ny kompetent barnmorskekollega till våra team på BB, BB på Väg och Amningsmottagningen. Hos oss får du möjlighet till ett omväxlande arbete med kvinnan och det nyfödda barnet i fokus.

Ditt uppdrag


Du blir del i en unik organisation:

  • Du får arbeta med den nyförlösta kvinnan och det nyfödda barnet både på BB, på vår mottagning och i familjens hem. Vår unika verksamhet ger kvinnorna/familjerna en möjlighet att få BB-vård i hemmet. För dig innebär det ett viktigt uppdrag och möjlighet att verka inom olika delar av kvinnans vård efter att hon fött.
  • Hos oss får du ett omväxlande och flexibelt arbete som styrs utifrån kvinnans och barnets behov.
  • Vi arbetar i team med barnmorskor, barnläkare, obstetriker och undersköterskor, alltid med kvinnan och barnet i fokus.
  • Alla våra barnmorskor ges möjlighet att bygga upp en hög kompetens inom sitt område.

Dina kvalifikationer


Du är idag legitimerad barnmorska med några års erfarenhet. Du har amningskompetens samt erfarenhet av kvinnor som nyss fött barn och det nyfödda barnet. B-körkort är ett krav. 

Din kompetens


Du är nyfiken på och har ett stort intresse av möten med både föräldrar, barn och kollegor. Du är ansvarstagande gällande både ditt arbete, familjerna och verksamheten. Som person är du är engagerad, empatisk, strukturerad och flexibel samt trygg och stabil som person och i din yrkesroll. Du vill dessutom gärna vara en del av utvecklingen av vår verksamhet.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning 80-100%. Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Katarina Volgsten 018-617 02 45
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.